Buytels werkt samen met gerenommeerde partners. Ook partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

NIEUWBOUW

Een luxueuze woning, villa, appartement of bedrijfspand laten bouwen? Met uw specifieke wensen als fundament?

De vakmensen van Bouwbedrijf Buytels staan van ontwerp tot oplevering voor u klaar.

VERBOUWING

Heeft u plannen om uw woning extra ruimte of een andere uitstraling te geven? Bijvoorbeeld met een dakkapel, een tuinkamer, garage of een extra kantoor? 

Bouwbedrijf Buytels is bedreven én gedreven in kleine en grote verbouwingen.

RENOVATIE

Heeft u een metamorfose van uw bestaande woning of bedrijfspand voor ogen? 

Zowel aan de binnen- of buitenkant van uw woning of bedrijf zorgt het team van Bouwbedrijf Buytels – samen met onderaannemers – voor nieuw elan en een functionelere indeling.

Ruim 50 jaar ervaring in het hogere segment

Bouwbedrijf Buytels overtreft al ruim 50 jaar dé verwachtingen bij hoogwaardige, in het oog springende nieuwbouwprojecten, verbouwingen en renovaties. Onze focus is de afgelopen jaren verschoven naar het luxere, hogere segment. Uw woondroom is onze uitdaging. 

De ene klant droomt van een nieuwe droomvilla. Andere klanten schakelen onze ervaring en expertise in om hun woning te laten verbouwen of renoveren. 

Onze lat ligt hoog. We zijn pas tevreden als uw nieuwbouw, verbouw of renovatie een WOW-effect oproept.

Bouwen door vertrouwen

Welke woondroom u ook heeft: bij elke bouwproject kunt u in onze werkwijze rekenen op veel persoonlijke aandacht en een duidelijke rolverdeling waarin wij als hoofdaannemer de regie voeren. Tijdens zo’n langdurig project is vertrouwen in elkaar een doorslaggevende succesfactor. Door dat vertrouwen waar te maken, bouwen we steen voor steen en project voor project aan langdurige relaties met zowel particulieren als bedrijven.