PERSOONLIJK

Bouwbedrijf Buytels is opgericht in 1970. Na de overname in 2000 transformeerden Frank en Anita Smeijers het bedrijf tot een allround bouwbedrijf door nieuwbouw als discipline toe te voegen aan de bestaande activiteiten, renovatie, onderhoud en verbouw.

Door deze beweging kwamen we nog dichter in de directe leefomgeving van onze klanten te staan. Nog dichter bij uw woonwensen en woondromen. Frank en Anita begrepen en begrijpen als geen ander dat dit alleen mogelijk is, als ze klanten echte en oprechte persoonlijke aandacht geven en een langdurende relatie met u nastreven.

De klant staat bij ons niet alleen centraal, wij streven erna dat u als klant ook met trots over het gerealiseerde en over ons praat.

Echte & oprechte aandacht

Bekijk hier een aantal van onze projecten

Betrokken

Onze betrokkenheid met klanten hebben we ook vorm gegeven in ons bedrijfspand. Onze droom was een werkplek te creëren waar we met trots klanten kunnen verwelkomen, een sfeervolle omgeving om samen uw woonwensen te bespreken.

Open, transparant, elegant kleurrijk en onderscheidend smaakvol. Maar ook een mooie werk- en ontmoetingsplek voor de medewerkers van ons kantoor en de timmermannen. Een plek waar iedereen zich echt thuis voelt, klanten en medewerkers.

Ons pand biedt ook plaats aan een vestiging van Big Green Egg Barbecues. Wat is er mooier dan na het realiseren van uw nieuwe of verbouwde woning, samen met uw familie of vrienden rustig te genieten van echte kwaliteit en vakmanschap.

“Ik ben trots op waar we staan en wat we samen de afgelopen 50 jaar als Bouwbedrijf Buytels gerealiseerd hebben. Natuurlijk vooral over de afgelopen 20 jaar waarin Anita en ik aan het roer hebben mogen staan. In al die jaren proberen we dicht bij onze klanten te staan en ze persoonlijk te benaderen om zo een goed beeld te krijgen bij hun woonwensen. En als we die weten te verwezenlijken, als we de glimlach van de klant mogen ervaren, dan ben ik pas echt tevreden. Trots ben ik dan natuurlijk ook op alle medewerkers. Uiteindelijk zijn zij de drijvende kracht achter onze successen. Het is fantastisch om met zo’n club enthousiaste en vakbekwame mensen te mogen samenwerken.”

Frank Smeijers

Directie Buytels