Buytels werkt samen met gerenommeerde partners. Ook partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

WIJ
SPREKEN AF

EN KOMEN NA

PERSOONLIJK

Bouwbedrijf Buytels is opgericht in 1970. Na de overname in 2000 transformeerden Frank en Anita Smeijers het bedrijf tot een allround bouwbedrijf door nieuwbouw als discipline toe te voegen aan de bestaande activiteiten, renovatie, onderhoud en verbouw.

Door deze beweging kwamen we nog dichter in de directe leefomgeving van onze klanten te staan. Nog dichter bij uw woonwensen en woondromen. Frank en Anita begrepen en begrijpen als geen ander dat dit alleen mogelijk is, als ze klanten echte en oprechte persoonlijke aandacht geven en een langdurende relatie met u nastreven.

De klant staat bij ons niet alleen centraal, wij streven erna dat u als klant ook met trots over het gerealiseerde en over ons praat.

ECHTE & OPRECHTE AANDACHT

BETROKKEN

Onze betrokkenheid met klanten hebben we ook vorm gegeven in ons bedrijfspand. Onze droom was een werkplek te creƫren waar we met trots klanten kunnen verwelkomen, een sfeervolle omgeving om samen uw woonwensen te bespreken.

Open, transparant, elegant kleurrijk en onderscheidend smaakvol. Maar ook een mooie werk- en ontmoetingsplek voor de medewerkers van ons kantoor en de timmermannen. Een plek waar iedereen zich echt thuis voelt, klanten en medewerkers.

Ons pand biedt ook plaats aan een vestiging van Big Green Egg Barbecues. Wat is er mooier dan na het realiseren van uw nieuwe of verbouwde woning, samen met uw familie of vrienden rustig te genieten van echte kwaliteit en vakmanschap.

“Ik ben trots op de prestaties van Bouwbedrijf Buytels van de afgelopen 50 jaar, vooral in de laatste 20 jaar onder Anita’s en mijn leiding. 

We werken nauw samen met onze klanten om hun woonwensen te begrijpen en te realiseren, en hun glimlach is onze grootste beloning. 

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter onze successen en het is een genoegen om met zo’n enthousiaste en vakbekwame groep te mogen werken.”

Frank Smeijers

DIRECTIE BUYTELS

WERKEN IN DE BOUW?

Wij zijn regelmatig op zoek naar betrouwbare, harde werkers die graag hard willen (samen)werken met dito collega’s.

Check onze vacatures en neem contact met ons op!

Als jouw gedroomde baan er niet bij staat, maar denk je wel in ons team te passen, denk dan vooral niet dat je te brutaal bent als je alsnog contact met ons opneemt!