Buytels werkt samen met gerenommeerde partners. Ook partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

WIJ
REALISEREN

UW ULTIEME DROOM

SMAAKVOL

Over smaak valt niet te twisten, wat de ene fantastisch mooi vindt, is voor de ander ontzettend lelijk.

Smaakvol is iets anders. Smaakvol heeft iets van elegantie en verfijning, is esthetisch verantwoord , vormt een passend geheel en is onderscheidend met een geraffineerd gevoel voor schoonheid.

U droomt al jaren van het ultieme woongenot, uw woonwensen heeft u tot in detail uitgekristalliseerd en uw weet dus voor uzelf de essentie van uw dromen te belichten.

Vanuit dit beeld, dit verhaal gaan wij samen met u aan de slag om uw wensen te realiseren met als doel uw verwachtingen te overtreffen. Bouwbedrijf Buytels is pas echt tevreden als u als klant een WOW-ervaring beleeft en uw smaakpapillen tot het uiterste worden geprikkeld.

SAMENWERKEN

Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Uw woonbehoeften zijn veel breder dan dat wij kunnen leveren.

Vandaar ook dat Bouwbedrijf Buytels als netwerkorganisatie samenwerkt met gerenommeerde partners op het gebied van zwembadbouw, tuinaanleg, interieur- en keukenarchitectuur en dergelijken.

Samen belichten we de essentie van uw woonwensen en creëren we een echt onderscheidend geheel.

Wij zijn ook preferred supplier van het luxe Livium Louvre-systeem. Hiermee creëert u extra luxe woonruimte buiten. Uw terras, veranda, patio of balkon veranderen in een handomdraai in een comfortabele leefruimte. Eenvoudig regelt u de inval van zon- en daglicht en in gesloten toestand zijn de lamellen 100% waterdicht.

Modieus en sfeervol kunt u nog meer genieten.

BOUWEN DOOR VERTROUWEN

WERKEN IN DE BOUW?

Wij zijn regelmatig op zoek naar betrouwbare, harde werkers die graag hard willen (samen)werken met dito collega’s.

Check onze vacatures en neem contact met ons op!

Als jouw gedroomde baan er niet bij staat, maar denk je wel in ons team te passen, denk dan vooral niet dat je te brutaal bent als je alsnog contact met ons opneemt!

“Vanwege onze relatie, ik heb met mijn bedrijf Bureau Nouveau diverse online werkzaamheden voor Anita en Frank mogen uitvoeren, was de stap om onze verbouwing door hun te laten doen niet vreemd. 

Ze hebben alle verwachtingen meer dan waargemaakt!

Down to earth, snelle open communicatie en fijne vakmensen.”

Maarten van der Mésche

EINDHOVEN