SMAAKVOL

Over smaak valt niet te twisten, wat de ene fantastisch mooi vindt, is voor de ander ontzettend lelijk.

Smaakvol is iets anders. Smaakvol heeft iets van elegantie en verfijning, is esthetisch verantwoord , vormt een passend geheel en is onderscheidend met een geraffineerd gevoel voor schoonheid.

U droomt al jaren van het ultieme woongenot, uw woonwensen heeft u tot in detail uitgekristalliseerd en uw weet dus voor uzelf de essentie van uw dromen te belichten.

Vanuit dit beeld, dit verhaal gaan wij samen met u aan de slag om uw wensen te realiseren met als doel uw verwachtingen te overtreffen. Bouwbedrijf Buytels is pas echt tevreden als u als klant een WOW-ervaring beleeft en uw smaakpapillen tot het uiterste worden geprikkeld.

Bouwen door vertrouwen

Bekijk hier een aantal van onze projecten

Samenwerken

Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Uw woonbehoeften zijn veel breder dan dat wij kunnen leveren.

Vandaar ook dat Bouwbedrijf Buytels als netwerkorganisatie samenwerkt met gerenommeerde partners op het gebied van zwembadbouw, tuinaanleg, interieur- en keukenarchitectuur en dergelijken.

Samen belichten we de essentie van uw woonwensen en creëren we een echt onderscheidend geheel.

Wij zijn ook preferred supplier van het luxe Livium Louvre-systeem. Hiermee creëert u extra luxe woonruimte buiten. Uw terras, veranda, patio of balkon veranderen in een handomdraai in een comfortabele leefruimte. Eenvoudig regelt u de inval van zon- en daglicht en in gesloten toestand zijn de lamellen 100% waterdicht.

Modieus en sfeervol kunt u nog meer genieten.

“Toen wij bouwplannen hadden werden we door vrienden geattendeerd op Bouwbedrijf Buytels. Zij hadden even geleden ook door Buytels hun droomhuis laten bouwen en waren nog steeds heel enthousiast over de kwaliteit en het vakmanschap van de mensen. Maar ook over de open en persoonlijke communicatie en het nakomen van afspraken. Wij hebben ze gebeld en werden hartelijk welkom geheten in hun fantastisch mooie kantoor bij het vliegveld in Eindhoven. Wat een sfeer, wat een mooi gebouw, eigenlijk hadden we toen al de beslissing genomen om Buytels ook ons droomhuis te laten bouwen. Toen later ook de offerte heel reëel bleek en duidelijk werd dat er veel aandacht was voor milieu was de deal snel beklonken.”

Piet Pieters

Eersel