TRANSPARANT

‘Bouwen door vertrouwen’, is het statement van Bouwbedrijf Buytels. Vertrouwen in onze kwaliteit en vakmanschap, vertrouwen in het realiseren van uw woonwensen, maar zeker ook vertrouwen in het nakomen van onze afspraken.

Een man een man, een woord een woord.

Als u met ons in zee gaat, hebben we wederzijds onze afspraken, verantwoordelijkheden en verplichtingen helder en voor u als klant leesbaar vertaald, in de offerte. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras. Onze vakmensen zijn betrokken en denken met u mee, ook als er onverhoopt dingen anders gaan dan gepland of u een extra wens kenbaar maakt. Ons doel is uw verwachtingen in te kleuren, of liever nog, uw verwachtingen te overtreffen.

Eerlijke & duidelijke communicatie

Bekijk hier een aantal van onze projecten

Teamgedachte

We willen dit bereiken door te denken en werken vanuit één teamgedachte. Daarbinnen zijn onze mensen goed op elkaar ingespeeld en communiceren ze helder. Open communicatie is van belang voor duidelijkheid, begrip en onderling vertrouwen. Bouwbedrijf Buytels hecht veel waarde aan communicatie.

Op bouwprojecten werken wij met een vaste uitvoerder. Hij is de spin in het web, de smeerolie in het proces en het vaste gezicht op de bouwplaats. Hij waarborgt de kwaliteit, voortgang, planning en begroting, maar is ook het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever.

Wij communiceren doorlopend met u, met uw architect en met overige betrokkenen bij het bouwproces. Samen staan we sterk, samen realiseren we uw woondromen.

“Voor Martin Buijtels, eigenaar van Buijtels buitengewone tuinen, is tuingenot al van jongs af aan een passie geweest. Hij was altijd al bezig met de vraag hoe je een tuin op originele wijze kan aanleggen en aankleden. Hoe je een perceel, van welke afmeting dan ook, op een verrassende manier kan indelen en er tegelijkertijd voor zorgt dat zowel functionaliteit als sfeer en plezier vlekkeloos in elkaar overlopen. Tuinen aanleggen die mensen verwonderen, dat is wat hij wilde.  Tijdens een netwerkborrel kwam dit verhaal voorbij en al snel kwamen we tot de conclusie dat  we moesten gaan samenwerken.  Het idee werd geopperd om een netwerkclubje op te richten die zich tot doel stelt om samen woondromen van klanten te realiseren. De aftrapbijeenkomst bij Frank van Bouwbedrijf Buytels was een succes en smaakt naar meer.”

Martin Buijtels

Buijtels buitengewone tuinen, Bladel