Buytels werkt samen met gerenommeerde partners. Ook partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

WIJ
RESPECTEREN

UW VERTROUWEN

TRANSPARANT

‘Bouwen door vertrouwen’, is het statement van Bouwbedrijf Buytels. Vertrouwen in onze kwaliteit en vakmanschap, vertrouwen in het realiseren van uw woonwensen, maar zeker ook vertrouwen in het nakomen van onze afspraken.

Een man een man, een woord een woord.

Als u met ons in zee gaat, hebben we wederzijds onze afspraken, verantwoordelijkheden en verplichtingen helder en voor u als klant leesbaar vertaald, in de offerte. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras. Onze vakmensen zijn betrokken en denken met u mee, ook als er onverhoopt dingen anders gaan dan gepland of u een extra wens kenbaar maakt. Ons doel is uw verwachtingen in te kleuren, of liever nog, uw verwachtingen te overtreffen.

WERKEN IN DE BOUW?

Wij zijn regelmatig op zoek naar betrouwbare, harde werkers die graag hard willen (samen)werken met dito collega’s.

Check onze vacatures en neem contact met ons op!

Als jouw gedroomde baan er niet bij staat, maar denk je wel in ons team te passen, denk dan vooral niet dat je te brutaal bent als je alsnog contact met ons opneemt!

EERLIJKE & DUIDELIJKE COMMUNICATIE​

TEAMGEDACHTE

We willen dit bereiken door te denken en werken vanuit één teamgedachte. Daarbinnen zijn onze mensen goed op elkaar ingespeeld en communiceren ze helder. Open communicatie is van belang voor duidelijkheid, begrip en onderling vertrouwen. Bouwbedrijf Buytels hecht veel waarde aan communicatie.

Op bouwprojecten werken wij met een vaste uitvoerder. Hij is de spin in het web, de smeerolie in het proces en het vaste gezicht op de bouwplaats. Hij waarborgt de kwaliteit, voortgang, planning en begroting, maar is ook het aanspreekpunt voor u als opdrachtgever.

Wij communiceren doorlopend met u, met uw architect en met overige betrokkenen bij het bouwproces. Samen staan we sterk, samen realiseren we uw woondromen.

Martin Buijtels, eigenaar van The Dutch Wave, heeft van jongs af aan een passie voor tuinen. Hij wilde tuinen aanleggen die mensen verrassen en zorgen voor functionaliteit, sfeer en plezier. 

Tijdens een netwerkborrel kwam hij in contact met anderen die ook woondromen van klanten wilden realiseren. Ze besloten om samen te werken en een netwerkclubje op te richten. De aftrapbijeenkomst bij Frank van Bouwbedrijf Buytels was een succes en smaakt naar meer.

Martin Buijtels

THE DUTCH WAVE, EERSEL