VAKWERK

Het realiseren van uw woondromen is meer dan alleen een mooi plaatje. Onder dit mooie plaatje verwacht u als klant ook hoogwaardige materialen, aandacht voor het detail, kwaliteit van de totaalconstructie en natuurlijk deskundigheid van de vakman.

Bij Bouwbedrijf Buytels schrijven we VAKWERK daarom met hoofdletters. Gedurende alle fasen van het bouwproces zijn we bezig om onze belofte aan u waar te maken. Uw woonwensen zijn leidend en u kunt volledig vertrouwen op onze kwaliteiten en vakmanschap.

Daarnaast willen wij natuurlijk ook onze bijdrage leveren aan uw leefomgeving, aan het milieu en maatschappij vraagstukken. Onze materialen zijn dan ook duurzaam, we bouwen energiezuinig en scheiden ons afval.

Wij realiseren uw woondroom

Bekijk hier een aantal van onze projecten

Vertrouwen in talent

Al sinds het prille begin beschikt Bouwbedrijf Buytels over een eigen timmerwerkplaats. Hierdoor verstaan we de kunst om bijvoorbeeld dakkapellen, deuren, kozijnen of trapleuningen in eigen beheer te vervaardigen. Onze mensen zijn mede daardoor echte vakmensen.

Verder werken wij alleen samen met onderaannemers en leveranciers waarin wij voor 200% het vertrouwen hebben dat ook zij voldoen aan onze vak-normering. Mede hierdoor mogen wij met trots het keurmerk ‘BouwGarant’ voeren. Onze ‘ster’ laat zien dat we voldoen aan strenge eisen in de bouw. Dat geeft u zekerheid.

Om ons vakmanschap ook voor de toekomst te waarborgen zijn wij als ‘Erkend Leerbedrijf’ bevoegd om talenten in de bouw op te leiden.

“Ik werk nu bijna 10 jaar bij Buytels. Het is een fijn bedrijf om voor te werken en iedereen kent elkaar. De diversiteit aan projecten maken het voor mij speciaal en houden mij als vakman scherp. Omdat projecten vaak niet standaard zijn, blijf ik mezelf steeds ontwikkelen en met mij ook het bedrijf! Het mooiste aan mijn werk vind ik dat er telkens weer interactie is tussen opdrachtgever, architect en wij als bouwbedrijf. Hierdoor staan we dicht op ieder project en kan ik mijn liefde voor het vak blijven uitvoeren en delen. Buytels is ook echt een top bedrijf voor haar medewerkers. Naast hard werken voor onze klanten is er steeds weer ruimte voor opleiding en veel gezelligheid.”

Bob Maas

Timmerman Buytels