Buytels werkt samen met gerenommeerde partners. Ook partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

ONZE
VAKMENSEN

LEVEREN ALLEEN KWALITEIT

VAKWERK

Het realiseren van uw woondromen is meer dan alleen een mooi plaatje. Onder dit mooie plaatje verwacht u als klant ook hoogwaardige materialen, aandacht voor het detail, kwaliteit van de totaalconstructie en natuurlijk deskundigheid van de vakman.

Bij Bouwbedrijf Buytels schrijven we VAKWERK daarom met hoofdletters. Gedurende alle fasen van het bouwproces zijn we bezig om onze belofte aan u waar te maken. Uw woonwensen zijn leidend en u kunt volledig vertrouwen op onze kwaliteiten en vakmanschap.

Daarnaast willen wij natuurlijk ook onze bijdrage leveren aan uw leefomgeving, aan het milieu en maatschappij vraagstukken. Onze materialen zijn dan ook duurzaam, we bouwen energiezuinig en scheiden ons afval.

WIJ REALISEREN UW WOONDROOM

VERTROUWEN IN TALENT

Al sinds het prille begin beschikt Bouwbedrijf Buytels over een eigen timmerwerkplaats. Hierdoor verstaan we de kunst om bijvoorbeeld dakkapellen, deuren, kozijnen of trapleuningen in eigen beheer te vervaardigen. Onze mensen zijn mede daardoor echte vakmensen.

Verder werken wij alleen samen met onderaannemers en leveranciers waarin wij voor 200% het vertrouwen hebben dat ook zij voldoen aan onze vak-normering. Mede hierdoor mogen wij met trots het keurmerk ‘BouwGarant’ voeren. Onze ‘ster’ laat zien dat we voldoen aan strenge eisen in de bouw. Dat geeft u zekerheid.

Om ons vakmanschap ook voor de toekomst te waarborgen zijn wij als ‘Erkend Leerbedrijf’ bevoegd om talenten in de bouw op te leiden.

Ik werk al bijna 10 jaar bij Buytels en geniet van de diversiteit in projecten. Dit zorgt ervoor dat ik mezelf blijf ontwikkelen en het bedrijf met mij. 

Het leukste aan mijn werk is de interactie tussen opdrachtgever, architect en bouwbedrijf. 

Buytels is een topbedrijf met ruimte voor opleiding en gezelligheid.

Bob Maas

TIMMERMAN BUYTELS

WERKEN IN DE BOUW?

Wij zijn regelmatig op zoek naar betrouwbare, harde werkers die graag hard willen (samen)werken met dito collega’s.

Check onze vacatures en neem contact met ons op!

Als jouw gedroomde baan er niet bij staat, maar denk je wel in ons team te passen, denk dan vooral niet dat je te brutaal bent als je alsnog contact met ons opneemt!